Anotace: ...
Vprostřed louky plné světla
leží těla v sebe vkvetlá
v pravidelném vzepětí,
počítám-li do pěti...
či jsem se je z dálky spletla?
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?