Anotace: soutěžní
další báseň od tebe, u které mě mrazí.. miluji, když někdo pracuje s anděly, vločkami, vánocemi, sněhem.. a k tomu s pocity.. krásně jsi to vše snoubila.. moc se mi líbí, MOC! tvé básničky jsou vypracované.. pěkné.. těším se moc na další :-)
21.11.2014 10:18:45 | Amelie M.
děkuji ti z celého srdce a můžu tě ujistit, že i tvému psaní rozumím a líbí se mi
21.11.2014 13:11:54 | jitka.svobodova
žádnej podzim, duše je pořád mladá...na spaní dost času, učeš vzpomínky a jejich krásu:-)
21.09.2014 11:20:47 | básněnka