Duše má,
nesměj se
mé neznalosti,
procházím jen krajinou
a ve své zoufalosti
jinou realitu
nevidím.
Řádným členem
společnosti -
zouvám boty
před prahem
svých neřestí
a
ctností.
Vstoupit do
obrazů
pokřivených celků,
rozvázat tkaničky
zasukovaných
představ.
A znovu nalézt,
ve světě nesmyslů,
smysl -
v radosti
z každé
maličkosti.