VH
Světlo z poza dveří
zbuzuje u brouků
chuť na dobrodužství
slunce z poza mraků...
... u lidí....
'Petře, v pondělí nejdem do práce'
záleží v evoluci o světlo minulého dne? URČITĚ!
a záleží....
Neptej se....
Žiji abych žil... nežiji abych nežil.
A žije se na minuty. Víš to? Vladimíre!
Jen když nejsi sám se to rozbije na měsíce.
Od výplaty k výplatě
od poezie k dekadenci
V nablejskaném autě.... dojedeš
ale s chúzí dál
a snáze
cestuje se
po tom světě
žijeme pro cestování pěšky?
tak vychutnáme víno života?
životem je cesta - nikoliv cíl
a peklem je samota
Vladimíre nemluv ty hloupé žvásty, miluji hodiny od půlnoci do svítání a budím se před ním
o půl páté
abych mohl si
koupit třeba auto
a nejít pěšky .... Vladimíre...
Přečteno 352x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Pamína, AndreaM, Amonasr, Frr, Jort
Komentáře (0)