Chtěl bych křídla ptáků
a jen tak si poletovat
Nad lány vlčích máků
v duchu tiše meditovat
Ulehal bych na mracích
přikrýval se černou tmou
Na těch hebkých matracích
spával tiše nad tebou
Hvězdy jako lampióny
nad ránem bych zhasínal
sbíral bílé žampióny
po nich večer umíral