Když bolest světa
padá mi na hlavu,
když pociťuji
nesmírnou únavu.
Když nemůžu spát
ve chvílích děsu,
když kolena se podlamují
pod váhou stresu.
Když sama si připadám
v obrovském davu,
když topím se
a v životě plavu.
Když smutně si sama
životem kráčím,
když všechny své hříchy
za sebou vláčím.
Pak konečně pochopení
života přichází,
že musím si poradit
s každou nesnází.
Však naštěstí také
poznávám vesele,
že nejsem v tom sama,
mám přece přátele.