Anotace: ✖︎ ještě předtím, než.. 1/2
Ta energie z nedotknutelna
..byl jsem férově posrán až za ušima
Na pohled vážné moralizace
a nataženou ruku k nebi
se prostě nezapomíná
nikdy
To radši pošlu zpět v čase
všechny ty fetišistické křivdy
které toulaly se jinde
nežli v kráse
a malebnosti
Jo, já vím..
Jsem jen malý kousek od trůnu
ale daleko od vznešenosti
a mohu už tak trošku poplivat víru
když pěstuju svůj zen
poskládaný z plážových kamínků
a srdcí princezen
Ta nedochucenost hlavního chodu
..jenže proč spílat, když je vlastně cous-cous tak zdravý
Nevinný čumáček
a toužebná síla plachtící
z talíře až do Ostravy
Poruby
To se radši projdu tunelem hanby
a obléknu si osud naruby
v kabince za plentou
kde jsou čárymáry k ničemu
a všemu
Jo, já vím..
Umím se porvat s odvahou
ale nedokážu setřást trému
z dodatků o zakázaném ovoci
vyčtu jen to..
co chci
jen to..
co promění ten dlouhý nudný let
v můjtysvět