Anotace: ...
Sleduji každý pohyb její
ladné ruky, v níž lehce a
zároveň pevně svírá
smyčec, který hladce
přejíždí jak pírko po
tenkých strunách v
jemné tóny.
Ta hudba je kouzelná.
Tvé vlasy v barvě per
havraních jenž poletují
před skvostnou tváří.
Chladným, ale potěšeným
výrazem, zří pohledem
tmavě hnědých očí na
jásající lidi.
Až se z toho svírá srdce.
Tolik bych si přála slyšet
zvuk jejích houslí.
Letos v Čechách se
rozhodla vystoupit.
Krásná žena s duší hudební.
Vanessa Mae
https://www.youtube.com/watch?v=Tgb0jK143MI