Každý den je vzácný

Každý den je vzácný

Anotace: ---

Když ráno otevírám oči
říkám si zase jeden
všední den mě čeká.

Avšak každý všední den
je přeci vzácný
to si člověk uvědomí
až když ho něco leká.

Ty chvíle když si říkáme
to bylo ale štěstí
vždyť strach jsou noční můry.

Co když se ale mýlíme
a vše dobře dopadlo
jen zásahem shůry.

Třeba nad každým z nás
anděl strážný bdí
a hlídá naše kroky.

To byla náhoda, řekne se snáz
pak dále se spí v nevědomí
a plynou další roky.

Čas od času se myšlenky
otázky života a smrti
objeví a zmizí.

Střídají se jak milenky
a přec jsou cudné
čisté, ryzí.

Žádný den není obyčejný
každý je výjímečný
už jen proto, že je.
Autor Rozina, 23.09.2014
Přečteno 356x
Tipy 6
Poslední tipující: AndreaM, Amonasr, jitoush, Pamína, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí