dlaně se rozbíhají a kouzlí sen
sen dotyku dlaně s dlaní
bílá kůže s kůží
mrazení všude tam, kde to neznáš
ruce se dotknou, jen lehce
v hlavě se běsní vodopád slov
která zůstanou zamknutá za rty
jako vězeň ve svém žaláři
a přesto tajně slova uniknou
Tvé oči jsou jako zrcadla duše a srdce
Tvé oči prozradí.....