Jen hloupí myslí, že
(s)nový svět,
postaví z myšlenek
niterních protiproudů,
poskládaných do obálky
s adresou: Strůjce štěstí
Nebesa 111/1
Už po třetí se mi
obálka vrátila zpět
s nápisem:
"Adresát nenalezen."
Tak tohle moc hezkej text originalni pojeti;-)
27.09.2014 18:10:07 | xoxoxo
Ten směrovák by prošel, ale neuhrazené poštovné :-) Moc hezké.
26.09.2014 19:09:36 | Johny65