Anotace: ...
Je to cesta, po které kráčíš
trvá to celý léta,
než si uvědomíš, že jsi v tom po uši.
Ten vztah se vyvíjí a postupně tě naplní
naučí tě pokoře a dá ti přátele,
protože přitahuje lidi, co to mají podobně.
Je prostředkem uvolnění a poznání,
spojkou mezi přáteli a mezníkem, za nimž
žádný den není obyčejný.