Balící finta
Anotace: Nápad jak najít muže, nejspíše v minulém století, který mně napadl, když jsem viděla u cesty prodávat pěkného chlapce borůvky
Vyrábím, zavářím ovocné kompoty,
a co děláš ve volném čase ty?
Sbírám, odšťavňuji,
vařím, přislaďuji,
jsem pro tebe ta pravá,
nejsem líná (samice skotu..)
V dalším čase pily chápu se,
cítím se jak Megan Fox,
jen řetěz tupý seká se,
emancipace jedna zatracená,
po chvíli lovím lux,
chce to muže, říká žena.
Komentáře (0)