Anotace: ....
..
v odlescích skleničky
pár úsměvů
tajemství pod víčky
z nebe padá
a já
tiše šeptám
jak
moc
mám
tě
ráda
topím se
v kapkách
z moravských slz
v procházce
před pondělkem
sama
dobývám
nedobytnou
tvrz
..
na dně
s pravdou
v očích
mlčíš
objímám stín
ze samých vin
a slibů
- dopíjím
a
ve hvězdách
hledám
chybu
(...hvězdy však mlčí
mají upřímné oči
chyba v nich není
asi
oddám se snění...)
..