Neexistuje větší lež než „Nikdy mi na tobě nezáleželo“
směješ se zatímco velbloudi z cigaret táhnou oblohou.
A koně zapřáhnuté v kočáře už prý pobolívavají záda
výlohy obchodů jsou plné potrhané mlhy
a vykrmených citů hladově hrajících na žebra
možná tak trochu nepodobný song kašlající na vlnách rádií.
Pocestní hudebnící se snaží si vyhnat vítr z kapes
a rty v restauracích líbají ovdovělé sklenice ulepené
od cizích rtěnek a smutků utopených s elegancí Titanicu.
Nezodpovědně ráno zodpovědně stává
narychlo zesvětluje ulice.
A vzduch ještě na vteřinu lapá po dechu
zatímco se po chodnících procházejí kouřem ovonění velbloudi
jdoucí slepě za tvou fata morganou.
velbloudi z cigaret, to je dost dobrý
právě jsem si vzpomněla na pyramidy:-)
07.10.2014 15:16:12 | básněnka
Tohle se mi velice líbí (:
30.09.2014 15:29:48 | Lucid Alien Jeer