Anotace: Pro projekt www.facebook.com/guerillapoetring
"Nebýt nápadný"
-
maskou nezájmu úsměv zatajím
..před vším uteču..
jednomu se ale nevyhnu
tvému nečekanému úsměvu
..pak se rozteču a
zmizím škvírou po chybějícím prahu..
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?