Zamknout představu,
na deset západů,
provést inventarizaci
všech hloupých nápadů,
v souboji kladů
i nekladů (tj. protikladů)
v jediném večeru,
kdy víčka ochoří
únavou
všedních dní
a šedí
nekonečných nocí,
najde se
milion důvodů,
složit svět
nohama
nahoru.
najde se
milion důvodů,
složit svět
nohama
nahoru.
to podepisu ;)
01.10.2014 16:58:41 | James Libustka