Ať se ti splní všechna přání, Rozino! A Múza? To je holka vrtošivá, jednou sedí u tvého stolu a v zápětí už se láduje u sousedů. Ale neboj, ona se zase vrátí, až se jinde nabaží :)
03.10.2014 19:52:53 | AndreaM
Moc děkuji Andreo, jojo zdá se, že se poslední dobou z mého pokoje odstěhovala jinam :).
03.10.2014 19:59:36 | Rozina
Ani u mě není každý den posvícení a ona už je to hubička zmlsaná. A hlavně, vidíš, co nás je, nejen tady na Literu, to aby si nohy uběhala. Tak se ani není čemu divit, že se po cestě vždycky někde zdrží na oběd :)
03.10.2014 20:11:26 | AndreaM
Jojo, tak teď jsem se musela usmát :). No asi potřebuje dovolenou a jak říkáš není se čemu divit, nožky musí mít uběhané :).
03.10.2014 20:16:59 | Rozina