Myšlenka
Obraz který vidíš
je pouhé zrcadlo,
ty sám si stvoříš
cokoliv tě napadlo.
U zrodu všeho
prvotní je myšlenka,
důkazů mnoho
není to jen domněnka.
Jsi to na co myslíš
tak jen pozor si dej,
sám to hned zjistíš
v duchu něco si přej.
Umíš si to představit?
Pak můžeš to i zažít,
život nedává nic zdarma
musíš se trochu snažit.
Myšlenka byla u zrodu
a bude i na konci,
tak vypusťme jí do světa
nebuďme lakomci.
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: Malá mořská víla
Komentáře (0)