Podzimní siesta
Lístek s lístkem
se stromu ptali :
" Kde jsme se tu
vlastně vzali? "
Stromek mlčí
nepoví,
od něho se nic
nedoví.
Zeptají se
znovu tedy :
" Strome,
ptáme se naposledy! "
Stále mlčí
odpověď žádná,
jeden z nich
však k zemi padá!
Smutně praví
co zůstal sám :
" Co teď asi
dělat mám? "
Než-li odpověď
dostal,
vedle bratříčka
přistál.
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova, bogen
Komentáře (3)
Komentujících (2)