Kdo mi odpoví?

Kdo mi odpoví?

Anotace: :))

Chtěla bych se zeptat,proč nevinní lidé umírají
a proč nešťastní štěstí nemívají.
Chtěla bych se zeptat,jaké to je pro někoho žít.
Chtěla bych se zeptat,co to znamená,
když nemůže člověk bez druhého být.
Chtěla bych se zeptat,co cítíte,když
vyznáváte lásku svou
a jaké to asi je,být jen tvou...
Chtěla bych se zeptat,proč teď na posteli ležím,
přitom na rozkvetlé louce ráda běžím.
Chtěla bych se zeptat,proč ráda utíkám bosa.
Ví snad někdo,proč studená je ranní rosa?
Ještě otázek mám hodně moc,
třeba-Proč tak černočerná je dnešní noc?
Autor Gagulii, 05.03.2005
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí