Tisíc slov
Anotace: Můžeš říci tisíc slov a přece nevystihnou podstatu, myšlenku kterou chceš sdělit....
Můžeš říci tisíc slov
a přece nevystihnou
podstatu, myšlenku
kterou chceš sdělit.
Záleží na osobě
která naslouchá.
Někomu však stačí
pohled, úsměv
i když se za ním
slzy skrývají
a ví, co chceš říci.
Jen pohled jediný
kdy hodiny jsou vteřiny
pohled ne jen do očí
též do srdce, do duše.
I mlčením lze mluviti
i mlčením lze naslouchat.
Přečteno 287x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, jitka.svobodova, A42, AndreaM
Komentáře (1)
Komentujících (1)