Zasněně, zasněženě
Zasněně, zasněženě, počítám kamínky.
Den po kamínku.
Do komínu- poskládám. .
Pohladím, vlasy duhy.
Té, která měla začátek u nás za kopcem.
-byla za nosem,
a člověk tam nikdy nedošel.
Chtěl mít trávu stále zelenou.
A tak na kolenou,
prosím.
Duho za nosem
neztrať se za kopcem.
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: vodnař, jitka.svobodova, Frr, A42
Komentáře (0)