...tiše se ptám co bude zítra až vstaneš,
podíváš se do zrcadla na svůj stín
uvidíš další vrásku,
další ráno bez otázky a odpovědi....
...den bez prožitých chvil s ním,
budeš do prázdna točit svým prstenem věčnosti
vzpomínat na chvíle dobra, které nebyly dobré
přát si svůj vlastní sen...
...pak přijde večer, který nesmyje otázky
jen prohloubí díru, která černě spojí Tvé myšlenky
která se Tě bude ptát, proč jsi nepřišla
do noci si zakřičíš...
...sen, tak dlouhý, krásný, vykoupený blahem a prožitkem
dá Ti nicotnou naději na okamžik krátký,
aby jsi mohla být, žít, snít
neprobuď se...
...budu tady v ten okamžik, až stín pohltí stín