Nešťastná láska
Anotace: Životní trápení v jedné básni.
Občas jen tak sedím
a koukám na tvou fotku..
Potom slzy roním,
ve svém temném koutku.
Miluju tě víc,
než kohokoliv na světě.
A ty pořád nic,
tak nedáme to repete?
Tak se rozhoupej, prosím!
Miluji tě, tak, jak žádná jiná ne ..
Své srdce na dlani nosím,
Větší láska se nikde nenajde.
Stále mě trápíš,
celé dny pláču.
mé naděje potápíš
a já z mostu skáču.
Komentáře (3)
Komentujících (3)