Anotace: ...
Stíny lesa
k mechu se kloní
Něco si přej
jiného než pod kaštany
loni.
A ještě neusínej,
než dech vzdá někdo blízký, druhý
pro začátek za kopcem,
kde je konec duhy.
Prijemna...
15.10.2014 19:36:57 | James Libustka
Díky. :-)
15.10.2014 20:07:33 | cibulea
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?