Čekám krátce,
na zastávce -
přestupní stanice
do cílové roviny,
otevřít noviny
ukryté v hlavě,
namířit hlavně
zbraní mimo
sebe
hlavně rychle
najít ve skrytu
pozůstatky
strachů,
vnitřních tlaků,
přestupní stanice
do lepších časů.
hlavně mířit mimo sebe... a včas přestoupit :-) moc hezké
16.10.2014 10:47:47 | hledač