Stopy ve sněhu
Anotace: Ukázka: Měsíc tančí svoje sólo v záři světel reflektorů Brzy začne další kolo Sypu písek do motorů
Měsíc vede hvězdné stádo
přes pahorky oblohy
Copak se dnes večer zdálo
těm jimž víčka klesnuly?
Měsíc pluje temným mořem
za ním hejna malých ryb
A den už si brousí nože
Kuchá vnitřnosti mých chyb
Měsíc tančí svoje sólo
v záři světel reflektorů
Brzy začne další kolo
Sypu písek do motorů
Měsíc se na nebi pase
Okusuje květy hvězd
Nedotčen bláznivým časem
Který touží všechno smést
Měsíc celé noci vládne
I družině poddaných
On však nikdy nezestárne
Já taju jak první sníh
Měsíc ke mně šeptá dolů:
"Nemusíš mít, chlapče, strach
Jsem tady, tak půjdem spolu.
Vím už svoje o stopách."
Přečteno 357x
Tipy 6
Poslední tipující: Ollie, enigman, jitka.svobodova
Komentáře (3)
Komentujících (3)