jak těžké je kráčet zahradou
která vábí svojí vůní
a krásou, již máš na dosah
jak těžké je procházet sadem
když vzpomínky lákají k pokušení
znovu se těch květů dotýkat
jít sám se srdcem poraněným
a cit svůj v dlaních ukrývat
na bolest lásky léku není...
snad jen... do veršů ji ukrývat
30.01.2007 09:28:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd