Píšeš moc pěkně, vítám tě na Literu ať se Ti tu líbí :)
16.10.2014 18:05:59 | Lioness
...moc ti dekuji za mila slova,a krasne privitani - tveho nazoru si moc vazim, neb jsi krasna s jemnou dusi a to zenam vzdycky slusiii :))) s laskou Y...mej slunce a krasny usmev do dalsich dni...
16.10.2014 20:40:56 | Yazmin