Vyznání
Anotace: Pro ženy - matky
Už nejsi nejmladší, má lásko,
z poupátka stal se květ
Však v očích mých navždy budeš,
drobným motýlkem, co krášlí svět
Léta ti krásu neubraly,
svůj půvab i šarm stále máš
Z mladé dívky matka se stala
a svou něhu teď dělíš mezi nás
Touhle proměnou projde každé děvče,
jak zvládne jí – jen osud ví
Tobě sudičky vše nejlepší přály,
protože srdce tvé jen láskou zní
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (5)
Komentujících (5)