Prostor – ten se má!
Jak je bohatý:
Má délku, šířku a výšku...
Zakřivení...
Čas je vlastně žebrák...
Nemajetný nýmand:
Má jenom sám sebe.
Nebo že by přece?
Co všechno může mít -
Čas?
Časový bod, v němž není pohyb.
Ani život, nic...
Jen absolutní nula a vlastně ani ta ne:
Není ji na čem a čím změřit....
Časová přímka?
to asi je náš čas – zdánlivě neměnný
a neúprosný
nám propůjčuje pár svých bodů...
vpřed i vzad
Časová plocha?
Tady už fantazie selhává,
ale to neznamená,
že není...
Nekonečno napravo, nalevo,
dopředu i dozadu....
Časový prostor:
To je čas Boha
kde přímka není nic.
Nekonečno všemi směry...
Zakřivený čas?
Ten ztrácí se sám v sobě
a vrtá v prostoru červí díru
miliardou stupňů.
Vstup zakázán.
ta sloka o "Časovém prostoru" mě nadchla..a vůbec,aravaro, líbí se mi jak
"einsteinuješ":-D
13.10.2014 19:07:26 | Frr
Zajímavé délkou, ano.
Zajímavé hloubkou?
13.10.2014 18:29:09 | Šimi
Fantastická kritika!! víš, jak úžasně mi pomohl zlepšit se a zdokonalit, abych tě mohl nadchnout? - Vybral sis pro svůj sarkazmus nesprávného autora. Jsi tu dva dny i s cestou, tak jestli nejsi potrhl raději čti, pozoruj a názory piš věcné a ne takové slinty...
13.10.2014 20:30:53 | aravara