Prázdná ložnice
emoce, jako pavučiny na stěně
nic a snílek tvářící se zmateně
nic a záře večernice.
Je to jen noc
bolestivě prázdná a omšelá
je to jen láska i bezmoc
pestrá a nestálá.
Je to spousta strachu o my
kopa doufání v nás
je to čekání, co přinese čas
jsou to radosti i rozpité sny.