Listopad je krásný
vše barevné a listí šustí pod nohama.
Pokud svítí venku slunce.
Ale myšlenek co nejsou vidět se taky bojím.
Báseň dobrá, jen moc deprimující.
ST.
24.10.2014 22:14:23 | Paulín
...souhlas, vsak pisi, ze nemam rada listopad, kdy tma je temna,,,pokud sviti slunce...je to na jinou basen, vse je o nasich momentech a emocich z nich :))) s laskou Y...
24.10.2014 22:36:50 | Yazmin
náhodou Listopad je boží...tma je i v létě...
15.10.2014 11:29:39 | enigman
...neni tma jako tma :)))...tahle ted , co ji mam za okny- se mne nelibi,,,ale pro tebe muze byt nadherou o tom zadnaaa...:)))
15.10.2014 20:02:31 | Yazmin