Básním
Básním
a básniti nadále budu.
O tom,
jak život není krásný.
Klidně ať rozbijou mi hubu.
Co na srdci to
na klávesnici?
Svůj názor na svět
mohu sdělit
prostřednictvím básně,
i když nemusí se líbit.
(báseň i názor)
Protože já
člověk svobodný
rád
píši:
možná obsah nevhodný,
možná zformulován k píči.
Básním
nebo alespoň
se snažím
a nadále básniti
nebo alespoň
se snažiti budu.
O tom že život může být krásný,
když se zbavím studu.
Přečteno 350x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, Kubský P.
Komentáře (0)