V pasti lapený
U konce s dechem,
zavalen mechem.
Leží tu v kapradí,
vzpomíná na mládí.
Po lese běhal,
potravu hledal.
Past zde nalíčena,
konec jeho znamená.
Co dělo se pak?
Byl to zázrak?
Namísto pytláka,
uviděl sedláka.
Rozhrne kapradí,
jemně ho pohladí.
Z pasti zákeřně zakousnuté
do kůže,
s úsměvem ve tváři sedlák
mu pomůže.
Komentáře (0)