Znameni doby.
Anotace: člověk před sebou neuteče ale může vykročit jiným směrem - pokud se nebojí ztratit kus již zdolané cesty k cíli - ale život je cesta - cíl je konec...
cítím se často teď více než unaven
představou o štěstí a také o úspěchu
honbou za plnou kapsou a blahobytem
připadám si jako idiot na útěku
tak sám a všemi tak obklopen
z prázdnoty nezájmu žádný strach
ze dne noc z noci den a žádný sen
hodiny dnům bijí na poplach
za pár chvil se jistě i mě čas zastaví
stal jsem se pouhým kolemjdoucím
v zapomnění ten zatracen není
kdo peklo či ráj dá budoucím
slyším jen slabounká volání o pomoc
jasně v nich rozeznám hlas cinkajících mincí
natáhnu dlaň a zaškemrám - chci snad moc?
raději před sebou zdánlivě zmizím...
Komentáře (1)
Komentujících (1)