Ležíme
Anotace: o dni v náručí...
Anděl pláče do koryta řek,
jenž z hor dávají se na útěk,
ležím ty a já,
na břehu,ach,jak jsi spanilá
Někde v dáli hoří slunce,
kamsi za hory uniká,
ležíš ty a ležím já,
na louce,jenž sny mi splnila
Noc po svazích své kadeře spustila,
až pod nehty zalezla,
ležíme ty a já,
na úpatí hory,vílo má líbezná
Komentáře (0)