Přání II
Anotace: ... pro ženy (pro ženu)
Když se určitý věk blíží
není vše již bez obtíží
a když je už ten věk tady
je třeba si vědět rady
Chce to jasnou mysl míti
střídmé jídlo střídmé pití
smáti se a žertovati
mladším občas radu dáti
ti sic přezíravě budou
při ní zřejmě zívat nudou
to však nesmí odraditi
Ze života radost míti !
U žen věk se snadno tají
neboť dobře vypadají
i když kulatiny slaví
A tedy jak klasik praví:
Hodně štěstí hodně zdraví !
Komentáře (0)