Protestsong
Anotace: 13.komnata Lukáše Šnajdra
Chci napsat protestsong
a nevím proč.
Nejde mi to do hlavy,
asi jsem cvok.
Chci napsat protestong
a nevím o čem,
asi jsem po čase
tak nějak dospěl.
Dospěl a pochopil,
že nemá to cenu,
něco měnit
o něco se snažit.
Je smutné,
jak přešla mne snaha.
Už nemám v srdci oheň,
hanba mně,hanba!
Ještě před lety,
naše nálety,
proti všemu,
spíše než nacionalisty,
byli jsme anarchisty,
kámo.
S flaškou od rumu,
vytáhnout proti systému,
nezákonně.
Jak léta běží,
já jsem klidnější.
Trochu to sere
mý starý já,
který vobčas
zpátky na povrch
se dere.
A chtělo by řvát
"Nasrat na všechno ,nasrat!"
Trochu jsem vystřízlivěl,
z toho opojení mládím.
Nové životní cíle uviděl,
a už jen vzpomínky na časy,
kdy nám svět ležel u nohou hladím.
A tak napsal jsem protestsong
proti své osobě,
zatím jsem dočasně,
nadmíru spokojen.
Přečteno 230x
Tipy 4
Poslední tipující: Kubský P., KatkatkaW
Komentáře (2)
Komentujících (2)