Anotace: Psáno v červnu. Vím, že ten konec je...ne tak úplně básnický, ale jsem s ním takhle spokojená. Co jsem napsal(a), napsal(a) jsem. :) Ten název jsem napsala až teď narychlo, chtěl by časem asi trochu pozměnit.
V místech, kde šašek hledá díru
ztratila dívka všechnu víru
v dobročinnost a sílu míru
V malebném ráji vlastních stínů
slíbila jsem, že nezahynu
a přece cítím tajnou vinu
Tehdy, když bratr křičel v děsu
doufala jsem, že všechno snesu
teď už vím, že to neunesu
A ty bys, nebýt toho slibu
byl schopen napravit svou chybu
-Teď za mě můžeš žvejkat rybu.
Původně jsem komentovat nechtěl, ale pak jsem mrknul na profil a bylo mi jasno.
Fandím ti, jen tak dál.
RM.
19.10.2014 23:06:24 | Robin Marnolli