Nejenom živly jsou život
Jsem voda
průzračná a čistá
deru se údolím
klikatím se rozpálenou zemí
vlévám se do moří.
Jsem vítr
jsem všude a nikde
ničivý i mírný
nespoutaný pouty.
Jsem slunce
jasné a zářivé
svým paprskem
život můžu dát i vzít.
Jsem smrt
jediná spravedlivá
přijdu když naplní se Tvůj čas
vezmu Ti duši, naději i víru
posmrtný život Ti za to nabídnu.
...a záleží jen na Tobě
věříš - li v něj
či nevěříš...
Komentáře (3)
Komentujících (3)