Strasti noční sovy
Šero myšlenek probdělých nocí
popsané listy spontánní exprese
a tma
kofein
křídla noční sovy
čerň odemyká zámky
fantazie
elfích uší, rudých vlasů
sexu s Benedictem Cumberbatchem
Svět obrátil se v prach
hříšné duše upadají do hlubin pekelných
andělé zvěstují příchod Posledního soudu
došlo kafe.
Chaos
agónie
jednorožec v továrně na nábytek
stesk
muka
trest
očistec
bolest
...jdu spát.
Nejdu.
Vzhůru, dělnický lide, jdeme budovat socialismus!
jen střepy
dřív to byl budík.
Vražda.
Čirá touha zabíjet.
Kde
mám
žehličku
…
Běžím..
závod, jenž nemohu vyhrát
odjíždí
zakázala bych autobusy.
...dobré ráno, Vietname.
Přečteno 233x
Tipy 1
Poslední tipující: Hesiona-Essylt
Komentáře (1)
Komentujících (1)