ľahol som si na mŕtvy strom
aby ma prijal za svojho
červený drak súhlasne zamával krídlami
mrholí
drobné kvapky sa mi odrážajú od pokožky
a mieria späť do oblakov
z hniezda na pleci sa šíri pleseň
Iíbí se mi ta tvoje nová sbírka, je trochu jiná než to, co jsi psal předtím :)
22.10.2014 00:17:55 | iluzionistka
Ďakujem.
Píšem to paralelne. :-)
Chcel by som, aby to malo hlavy aj pätu, ak sa podarí.
02.11.2014 11:09:43 | nebech