Až se to naučíš, zastav se ve mně
Anotace: Life sucks and than you die ...
Vzbudit se neznamená žít
pokud nejde
věřit vlastním krokům
tak
opilá ležíš
doma na zemi
a hledáš,
cos ještě nestihla
polknout
slízat nebo
vrazit do sebe
jen
trochu jinak než
ona vrazila do tebe
Můj milý
byla jsem
tvá milá a
Některé chutě
nezastavíš
Přečteno 390x
Tipy 14
Poslední tipující: nebech, Amonasr, Akrij8, enigman, básněnka, Jort, jitoush, maliska, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (3)