Anotace: ...
Klaní se slunce
nebi a v mracích
milují se draci
na šňůrkách
perel
které
jednu za druhou
poschovávám -
do dlaní
dřív než přijde
stmívání
zdaním poslední
kus nejistoty,
na prahu svých
rozhodnutí -
jen ať nikdo
neradí...
tenhle západ slunce mi připadá lehce podzimní ...
24.10.2014 20:57:43 | josuatree
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?