Dva Kameny
Anotace: ...clovek mini-zivot meni...
Dva Kameny
Napsala jsem Tobe
ze jsme jak dva kameny
do sebe navzdy spojeny
&
Co lezej cisty
na dne bystriny
vedle sebe jak v Hrobe
Jasne ze Ty Goa...Hippiku
nocni blesi trh a nadherne plaze
Ja Amritsar a Hedvabnou stezku
raj vsech poutniku
Uvidime spolu navzdy spojeny
Přečteno 349x
Tipy 10
Poslední tipující: zdenka, A42, Akrij8, Amonasr, enigman, Malá mořská víla, Lioness
Komentáře (4)
Komentujících (2)