Nad osudy lidí
Anotace: Po delší době jsem zkoušela něco napsat.Zase téma života
Smát se?Brečet? Křičet!
jednadvacet, třicet.
Letět vesmírným prázdnem
na věky věků, na věky věků!
Co je Tvým velikým snem?
poslouchat holuby, vrkú, vrkú
V nekonečné dáli,
dvě postavy stály.
O čem si povídaly?
Kým vlastně byly?
Smát se! Brečet! Křičet!
Nad osudy lidí! Na osudy lidí...
Jednadvacet, třicet
Přestal kašpar křičet
Nad osudy lidí.
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Malá mořská víla
Komentáře (1)
Komentujících (1)