Prázdno
Krev je jako voda
Ty jsi mou vodou
A voda je mi vínem
Proudí mi tělem
Je opojná
Chtěl bych vyschnout
Stát se koncem
Trout
Pohádkovým zvoncem
Zapomenout
Upustit páru z žil
Zalít čaj po okraj
A z metru ujít sto mil
Kde věčná tma je ráj
Chtěl bych umět pít
I když nemám žízeň
Chtěl bych umět snít
I když osud nezná přízeň
Chtěl bych vrátit dny
V počátcích všeho plout
Jako plachetnice
S větrem v zádech
Jako páv se dmout
Cítit každý nádech
Nikdy neusnout
A nebo navždy
Ve všech pádech