Nevím proč, ale vybavilo se mi Máchovo jezero po ránu s mlžným oparem, vycházejícím Sluncem a plačící Jarmila na skále chystajíc se skočit. :)
24.10.2014 16:42:31 | SmallGeorge
a k tomu snad ještě poeovsky zakončit : zbytek nebes modrý byl / v démona se proměnil. Je to dobře napsaný a má to náladu, jo dobrý .
24.10.2014 20:21:08 | josuatree